Resident DJ’s

Fabrie & Paolo Converse

Fabrie & Paolo Converse

Fabyan and Paul also known as Fabrie & Paolo Converse. Fabyan was born in 1994 in Rotterdam (Holland). Paul was born in 1992 also in Rotterdam (Holland). Both they started with music in 2006, when they started making own music they felt in love with it. They started with mixing and producing dirty house music, but nowadays they busy with electic, latinhouse and sometimes afrohouse music. Everytime they hear music they want to do something with it.. maybe you can call it “love on first sight”.

Fabrie & Paolo Converse started with spinnin at some small house parties. After a few times, they where able to be a part of some of the biggest parties. Fabrie also joined a dj Contest, what he won.

There productions are supported by artist like Vato Gonzales, Gregor Salto, Dj Jean, Team Rush Hour. Just to name a few.

Some tracks are also released on beatport, itunes and dance-tunes. Tracks as ”No Sugar, Maravilla and Crazy” made it in the top 10 from dance-tunes.

So keep an eye on Fabrie & Paolo Converse, because the future looks bright and there ready to take over!

 • Soundcloud
 • Follow Fabrie & Paolo Converse on

Xpression

Xpression

Xpression is een 25 jarige DJ die al naam heeft gemaakt op vele feesten, naast Nederland is hij ook al op tour geweest naar Zuid-Afrika, Brazilië en Frankrijk. Ook met producties timmert hij al aardig aan de weg met officiële remixes voor onder andere Enrique Iglesias, Pitbull, Dev en Lil’Wayne. Labels als Spinnin’ Records, Armada, Sneakerz Muzik en Universal hebben zijn muziek al uitgebracht. Met support van onder andere Hardwell, Chuckie en Sidney Samson is dit zeker een DJ om in de gaten te houden.

 • Soundcloud

Ravi La Vida

Ravi La Vida

Sven van Ravensberg is al op jonge leeftijd begonnen met saxofoon spelen. Na een lange periode in de Jazz scene was hij in 2008 toe aan een nieuwe uitdaging. Hij is begonnen met het draaien en mixen van muziek.

Onder de naam Ravi la Vida heeft Sven de afgelopen jaren grote stappen gemaakt. Naast wekelijkse binnenlandse bookingen heeft hij in de zomer van 2013 zijn debuut gemaakt in het buitenland.

Ravi la Vida geeft altijd een eigen draai aan zijn set. Zijn muziekstijl wordt gekenmerkt door een samensmelting tussen House en Urban, hedendaags ook wel ‘Eclectic’ genoemd.

Ondanks dat hij het erg druk heeft met zijn eigen concept ‘Viva la Vida’ is hij altijd een vast gezicht op onze concepten. Daarnaast is hij momenteel druk bezig met het produceren van muziek. Zijn doel is om dit in de toekomst te combineren met zijn oude passie; de Saxofoon.

 • Soundcloud
 • Follow Ravi La Vida on
 • Instagram
 • Twitter
 • Soundcloud

Francis Wilde

Francis Wilde

Max Franciscus Baasten (Hellevoetsluis (Zuid-Holland), 19 december 1996) is een Nederlandse DJ en (ghost) producer. Hij is opgegroeid in een creatieve familie, zijn vader is geluidstechnicus en zijn moeder is lerares in het basisonderwijs waardoor Max een brede opvoeding heeft gehad. Zo werd hij opgevoed met verschillende soorten muziek, zoals jazz, funk, disco, hiphop maar ook luisterde Max’ vader vaak in de auto naar de mixen van Ben Liebrand. Max bespeelt ook al een aantal jaar de piano.

Op 12 jarige leeftijd begonnen Max zijn DJ ambities, zijn vader kon hem veel leren over dit vak en hielp hem waar nodig. In 2010 deed Max mee met de DJ-Contest van Dance4life, de contents werd gewonnen door Max. Daardoor mocht hij optreden in de Ahoy Rotterdam voor 15.000 jongeren tijdens het Dance4life event 2010. Hier stond hij tussen gevestigde namen als Don Diablo, Fedde le Grand en The Partysquad. Max is zich na dit avontuur erg gaan richten op muziek en is veel gaan oefenen met draaien, op een gegeven moment werd het zo erg dat zijn schoolwerk er vaak onder leed.

In de afgelopen jaren is Max zich gaan ontwikkelen tot muziekproducer in verschillende muziekstijlen zoals: progressive house, electro house, deep house, hiphop, trap en pop. In 2014 hoopt Max aangenomen te worden op de opleiding E-musician op de Music Academy Haarlem.

Max beschrijft zijn DJ sets als een mix van deep house, progressive house met vleugjes hiphop en trap, met vanaf het begin tot het einde een verhaal. Het staat in ieder geval vast dat het altijd feest wordt als Max Baasten ergens in de line-up staat.

 • Soundcloud
 • Follow Francis Wilde on
 • Facebook
 • Instagram
 • Soundcloud

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van exclusieve evenementen en acties

/ / Geboortedatum

Upcoming Events